Васа Ларин

Сестра Васа Ларин: Православните канони во теорија и пракса

Во периодот од 08 до 11 мај 2014, во Волос, Грција, се одржа меѓународна конференција на тема „Православното канонско предание и современите предизвици“. Во ова видео сестра д-р Продолжи со читање...